onsdag 13. april 2011

Når Norge flyr rundt og slipper bomber samtidig som våre fremste soldater, gardesoldatene, flyr og gjemmer seg på dass...!!!

Er det ikke enkelt!! Slipp noen bomber og drep disse ufyslige svartingene som dreper for penger langt borte-i-vekk.

Men hvor ble det av illusjonen av at Norge ikke skulle ha en angrepsmilitær styrke, men kun ene og alene en forsvarsstyrke?

Hvor ble det av alle de vakre ordene om at Norge ikke skulle delta i krigshandlinger uten selv å være angrepet av en fiende?

Hvordan kan det ha seg at vi den ene kvelden kysser våre barn i søvn og den neste natten befinner oss i en angrepssituasjon med bombeslipp og drap av levende mennesker i et annet land med raketter og granater i en ren og skjær angrepskrig?

Hvem av oss i demokratiet her ble faktisk spurt først?? Du??  Jeg..??  NEI!  

- N E I  !  !  !  !  !  !

Vi ble IKKE spurt!!

Og at norsk umoden og naiv ungdom løper på dass når kulene truer med å suse rundt øra på dem, ja det forstår jeg faktisk ganske så utrolig godt!!!

Helvete, hvor dum går det an å bli da..???

Disse uskyldige ungdommene fortjener ikke å bli straffeforfulgt! De som leder og innsetter ungdom som ikke er i nærheten av å innse eller å forstå hva ekte kuler og krutt faktisk er fortjener nemlig mye mer å bli akkurat det!!

Det Norske forsvaret lokker i glansbildereklamer med gull og grønne skoger, men over hodet ikke med fullt av susende blykuler rundt øra. De har selvsagt seg selv å takke og ingen andre...!!

Punktum finale!!


STREK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar