tirsdag 15. februar 2011

Arbeiderpartiet på særdeles veldig ville veier...

Statsminister Jens Stoltenberg opp i mot Erna Solberg på P2 sine 15 minutters diskusjon...

Hun vektlegger forskning og investering i bedriftbygging for en fremtidig vinning og industrivekst, og med en videre påfølgende fremtidig sunn og næringsrik inntjening til det norske samfunn, som et tillegg til en bruk av oljepenger snarere enn kun til å berike seg i dagens samfunn med hva vi tjener og hva vi har.

Stoltenberg snakker stort om hva vi allerede har fått til, hvordan barnehageplasser, helsesektor, vegbygging, lav arbeidsledighet og statlig og kommunal virksomhet er på rett veg fremover.

Sorry, Stoltenberg, men det du peker på er ene og alene en helt intern bruk av oljepengene - og så absolutt ikke noen vekst!

Jeg har sagt dette før, og jeg sier det igjen: Vi KAN ikke alle bare leve av å selge websider til hverandre!!! Sorry Mack!

Se på et ekteskap. Vi kan mer enn gjerne selge tjenester for penger til hverandre, og så lenge vi stadig får penger inn så er da dette ikke noe problem! Men i det øyeblikket at inntektene forsvinner, så kan ingen bare bytte penger innad i boligen seg i sammen. Man må kunne bruke penger også!

Og her er det fantastiska faktum! Havet er redusert med mer enn 90 prosent av sin kapasitet. For hver kilo oppdrettsfisk vi spiser så går det minst 2 kg. med sjømat til å lage fiskematpellets!!

Oljen forsvinner.

Eksportindustrien vår er i en altfor høy grad blitt solgt ut og blitt lagt ned, faktisk!!!

Så hva skal vi i fremtiden leve av den dagen fiskeindustrien og oljeindustrien svikter oss, tror du??

Hva skal bli næringsnyttig her i Norge når eksportinntektene faller - Kontorarbeidere og papirflyttere?

Nå igjen; Sorry Mack, but I simply don't think so!!!

Hvor ble metallindustrien av? Hvor er skipsverkene? Glass og plastindustrien vi før hadde en masse av? Hvor er eksporten av metall og råstoff? Våre egne butikker sine matprodukter? De produktene vi har i hjemmet vårt..?? Svaret er at den er i Asia! Bare se på opprinnelsen av ethvert produkt du bare vil inne i ditt eget hjem, og du vil mest av alt finne "Made in China"!!!

Vi kan mer enn gjerne sitte her hjemme på fjellet vårt og være så trygge og så skråsikre vi bare vil, men faktum er at uansett så vil vi før eller senere få oppleve en nedbygging av samfunnet og en selvpåført fattigdom som ikke er i nærheten av det livet som vi i disse dager lever i og får oppleve!

Mange andre samfunn og nasjoner har fått oppleve akkurat dette tidligere, hvor de i en kortere periode har funnet lykken og har hatt en ufattelig rikdom, for den tiden sin stund tilsynelatende utømmelig, men har "glemt!" å bygge sin fremtid, og dermed endt opp i en fattigdom ennå større enn noen gang før. Velkommen etter, Norge, sier jeg bare - For dette er nemlig den ekte Highway to Hell!!!

Og et virkelig alvorsord sånn helt til slutt; Vi bør vel kanskje virkelig råde våre barn ikke til å få barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar