lørdag 5. februar 2011

Hvordan bli Norges største politiske parti...

Fjern Vegavgiften og Bomavgiftene - Hva det enn koster å ha bil skal ligge i drivstoffavgiftene.


Fjern NRK-avgiften og bak den inn i skatten. Omtrent alle har TV uansett, og da kan politikerne virkelig få bestemme kvaliteten på NRK.


La olja i nord ligge - Prisene vil uansett øke etterhvert som verdensproduksjonen minsker, og vi bidrar mindre til den globale miljøforurensningen.


Vær ærlig! - Fortell rett ut at man kan ikke redusere levekostnaden ved å redusere skatt og avgifter, fordi boligprisene uansett er den største kostnaden vi alle har, og hva enn ellers som reduseres av den private økonomiske situasjonen så vil folk bare betale mer for boligene. Og enslige foreldre vil aldri kunne konkurrerere med to inntekter ved kjøp av bolig. Det eneste riktige å gjøre er å gradvis og over tid å redusere den andelen lån man kan få lov til å ta opp i forhold til egen inntekt.


Øk strømpris og drivstoffpris, men gi lov til å skrive av en langt høyere andel på skatten av den nødvendige bruken - Normal oppvarming av bolig, kjøring til og fra barnehage og arbeidsplass, men la det koste langt mer for ethvert unødvendig overforbruk.


Reduser barnetrygd, eller tilintetgjør den for foreldre med høye inntekter, øk tilskudd til aleneforeldre.


Reduser moms på grunnleggende kosthold og viktig sikkerhetsutstyr, men øk den kraftig på luksusgjenstander.


La tobakk bli behandlet på samme måte som alkohol. ID-plikt for alle under 25 og grense ved 18, og sett en mye høyere avgift for å ikke gi ungdom sjansen til å bli avhengig.


Slutt å bygge Norge ned! Se at foruten olje og fisk så faller vi helt tilbake til steinalderen. Vi kan ikke alle leve av å bare lage websider for hverandre! Sørg for at norsk industroproduksjon og eksport tar seg opp igjen, slik at vi vil ha flere bein å stå på i fremtiden!


Ta vare på vårt land og våre medmennesker, tør å ta utfordringer og å bygge landet opp slik som de gjorde den gang Norge var et svært fattig land, og ikke la griskhet og frykt ødelegge for alt!!!


:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar